Ajankohtaista

Päivitetty 5.11.2014


- Tiedoitteiden julkaisussa oli kuluneella viikolla ongelmia esityslistojen ja pöytäkirjojen julkaisusta johtuen.


Päivitetty 27.10.2014


- Oulua.fi palvelu on voittanut 1. palkinnon Apps4Pohjois-pohjanmaa sovelluskehityskilpailun 'Hahmota'- sarjassa. Kilpailun tavoitteena oli edistää avoimen dataan pohjautuvaa ajattelua alueella sekä aktivoida kehittäjiä rakentamaan kilpailukykyisiä sovelluksia alueen elinvoiman edistämiseksi.


Päivitetty 18.7.2014


- Sivustolle on nyt lisätty Facebook-toiminnallisuus, jolla voi jakaa yksittäisiä tiedotteita Facebook:ssa.

- Tiedotteiden kirjoittamisessa ollaan nyt ajan tasalla. Jatkossa uudet asiat käsitellään sitä mukaa kun kaupunki niitä julkaisee.


Päivitetty 30.6.2014


- Sivustolle on nyt lisätty tiedotteiden hakutoiminto. Hakutoiminnon avulla tiedotteita on mahdollista hakea alueen, aiheen, aikavälin, asiaa käsittelevän toimielimen tai tiedotteen statuksen mukaan.


Päivitetty 29.4.2014


- Tiedotteita on nyt mahdollista selailla myös aiheittain järjestettynä.

- Tiedotelistoista on poistettu jo käsitellyt esitykset, joten näkyviin jäävät vain tehdyt päätökset. Esitykset saa edelleen esille sivuston oikean reunan elinkaaren seurannan kautta.

- Sivustolle on lisätty asioiden käsittelyn aikajanat. Aikajanojen avulla voi helposti seurata asian käsittelyn edeltäviä ja seuraavia vaiheita.


Päivitetty 19.3.2014


- Käyttäjät voivat nyt rekisteröityä palveluun.

- Tällä hetkellä käsittelemme tammikuun esityslistoja ja pöytäkirjoja, pyrimme kuromaan viiveen kiinni mahdollisimman pian.